Ny adm. direktør på vej til Personale-match

Pressemeddelelse

Personale-match er et rekrutteringsbureau og vikarbureau med erfaring og professionelt engagement. Og nu er der spændende nyt på vej!

Personale-match aps, skifter ud i ledelsen. Stifter og hidtidige adm. direktør Annette Bache træder et skridt tilbage for at overlade ansvaret for den daglige drift til Peter Kiær Sønderbæk pr. d. 1. juni 2018.

Peter Kiær Sønderbæk kommer fra en stilling som regionschef i MEGA FLEX A/S. Peter får ansvaret for den daglige drift, mens Annette Bache fortsætter som kreativ direktør, med ansvar for udvikling og egne kunder samt en plads i den nyudnævnte bestyrelse. Vi har været igennem et stærkt ansøgerfelt. Vi har valgt at ansætte Peter, fordi vi vurderer, at han på baggrund af sin erfaring, viden og faglige såvel som personlige kompetencer er den, der vil passe bedst ind i vores organisation. Derfor glæder jeg mig meget til at arbejde sammen med Peter, siger Annette Bache.

Skiftet betyder intet i forhold til vores mange kunder og kandidater. Vi arbejder stadig efter vores vision ”Vi vil være blandt de allerbedste i branchen!” Personale-match’s vision er at indtage en fremtrædende position på det danske marked indenfor fleksible medarbejderløsninger og rekrutteringer.

Visionen realiseres ved, at vi hele tiden har fokus på fremtiden og på at skabe løsninger, der skaber værdi.

Vi er omstillingsparate, innovative og fleksible i forhold til opgaven, og har altid fokus på kvalitet og lønsomhed.

Konstant kundefokus og en proaktiv tilgang til opgaverne udgør vores platform. Det forpligter og stiller store krav, men sikrer at Personale-match’ s høje kvalitets- og serviceniveau fastholdes som et af de bedste i branchen.

Dejlig dag på Hotel Tivoli

Personale-match havde i går en dejlig dag på Hotel Tivoli hvor vi fik vores Gazelle Diplom overrakt.

 

Julekonkurrence på vores Facebook-side

Hold øje med vores Facebook-side og vær med i vores konkurrence! 🎄

Vi starter d. 27. november

Omtale i Berlingske Business

Personale-match har travlt med at matche medarbejdere og virksomheder i en økonomisk opgangstid, og fleksibiliteten med vikarløsninger eller udlicitering af rekrutteringsopgaver til fastansættelse af ny medarbejder er meget populær – så populær at Personale-match i 2017 modtog Gazelle-prisen for anden gang.

Læs hele artiklen her:

https://www.business.dk/company/fleksibilitet-i-en-travl-tid-og-ny-gazelle-pris

Susan Larsen

Gazellen er ankommet

Så er gazellestatuetten 2017 ankommet! Så den vi fik i 2013 får godt selskab.
Statuetten, som er støbt i bronze og vejer 540 gr., pynter rigtig fint på vores reol 🙂

Vi er blevet kåret som gazelle i 2017

Vi er endnu engang blevet kåret som Gazelle. Første gang i 2013 og nu i 2017.

For at blive kåret som Gazelle, skal virksomheden vokse kontinuerligt og som minimum fordoble sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

Vi er meget stolte af kåringen!

 

Vi er på andenpladsen i kundetilfredshedsrapport

Vi er blevet vurderet af vores kunder, og vi er rigtigt stolte af resultatet! Det er vi fordi, vi er kommet ind på andenpladsen ud af 329 vikarbureauer i Supanas rapport ”Vikarer og tidsbegrænsede ansættelser”.

Supana er en virksomhed, der arbejder med at lave objektive og unikke analyser af leverandørernes performance. Det gør de ved at analysere og benchmarke kundernes oplevelse af værdi og kvalitet. Supana laver rapporter for en del brancher på baggrund af de vurderinger, kunderne laver af firmaerne.

Se rapporten på Supanas hjemmeside og giv os også din bedømmelse.

 

Entrepenør med rekrutterings-ekspertise

Annonce i Børsen

Uddrag:

“Annette Bache har siden opstarten i 2008 hvert år skabt vækst i rekrutteringsbureauet Personale-match. Virksomheden blev kåret til Gazelle i 2013 og har siden da fordoblet omsætningen. Til efter- året kan de se frem til at modtage prisen endnu en gang. Hemmeligheden bag succesen er ifølge Annette Bache proaktiv handlekraft, dygtige medarbejdere og benhårdt salgsarbejde. – Jeg er entrepenør, siger hun og tilføjer, at det er gå-på-mod og viljen til at lykkes, som for hende og Personale-match har været vejen til vækst. Sidste år var virksomheden tilmed nomineret til Ernst & Youngs vækstskaberkonkurrence ”Entrepreneur Of The Year”, som er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.”

Læs hele artiklen her

 

 

 

Ejer Annette Bache

Personale-match nomineret til “Entrepreneur of the year” 2016

Personale-match nomineret til anerkendt vækstpris

Ernst & Youngs vækstskaberkonkurrence ”Entrepreneur Of The Year” er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, og er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækst- skabere.
Blandt dette års nominerede var Rekrutteringsbureauet Personale-match. Dette års prisuddeling i Region Sjælland fandt sted tirsdag den 1. nov.
Prisen ”Entrepreneur Of The Year” fokuserer på mere end entrepreneurens og virksomhedernes evne til økonomisk vækst. Der lægges lige så stor vægt på entrepreneurens rolle, værdier og ledelse – gå-på-mod, vilje til at lykkes, etiske principper, nyskabelse og fremtidigt potentiale.

I Region Sjælland, hvor Personale-match var nomineret, var der et stærkt felt af 214 kvalificerede virksomheder til vækstprisen. Heraf gik 21 sjællandske virksomheder, heriblandt Personale-match, videre til en interviewrunde, hvor fokus blandt andet blev lagt på virksomhedens forretningsgrundlag, strategi, mål og risici.

Ejer Annette Bache

Virksomhedens samfundsmæssige ansvar, hvordan entrepreneuren inspirerer og engagerer sine medarbejdere samt virksomhedens arbejde med innovation, var også i fokus under de personlige interviews. Af de 21 kvalificerede virksomheder fra interviewrunden gik et felt på de 5 bedste vækstvirksomheder i Region Sjælland videre til den endelige nominering.
Blandt disse 5 nominerede til ”Entrepreneur Of The Year” var Personale-match i selskab med CP entreprise ApS, Mountain Top Industries ApS, Øbakke A/S og Handicapformidlingen. Vinderen blev Mountain Top Industries ApS.

Vi er stolte af at være med i dette selskab og alene at blive mellem de 5 bedste i Region Sjælland var en fantastisk oplevelse, som understreger vores strategi som er: Vi vil være blandt de allerbedste i branchen!
”Personale-match’s vision er at indtage en fremtrædende position på det danske marked indenfor fleksible bemandingsløsninger og rekrutteringer.
Visionen realiseres ved, at vi hele tiden har fokus på fremtiden. Vi er omstillingsparate, innovative og fleksible i forhold til opgaver, og har altid fokus på kvalitet og lønsomhed.
Konstant kundefokus og en proaktiv tilgang til opgaverne udgør vores platform.