Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Vikarbureau Næstved(sjælland)

Har du brug for akut kvalificeret arbejdskraft som følge af belastede perioder? Så er Personale-match et vikarbureau med afdeling i Næstved, som altid står klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring med vikaransættelser har vi den ekspertise, det kræver at matche den rigtige vikar med din virksomhed.

Fleksibel vikarbureau med bred erfaring

Vi har, siden vores etablering i 2008, opbygget et bredt udvalg af specialiserede vikarer inden for mange arbejdsområder, der står klar til at arbejde. Vores konsulenter har erfaring fra mange brancher, besidder kendskab til den sydlige del af Sjælland og vil kunne præsentere den rette profil til opgaven.

Når du booker en vikar igennem Personale-match, kan du leje medarbejderen på timebasis. Dermed skræddersyer vi vores bemandingsløsninger til din virksomheds behov, og vil kunne levere vikarer fra dag til dag.

Vi ved, hvor vigtigt tid er i en travl hverdag, derfor har vi en effektiv screeningsproces gennem indhentning af referencer og afholdelse af personlige interviews, inden vikaren sendes ud i job. Det er din sikkerhed for at få den rigtig type vikar ud.

Vælger du at bruge Personale-match som dit faste rekrutteringsbureau, får du:

  • 3 måneders garanti på det rette match

  • Effektiv rekruttering til en fornuftig pris

  • Rådgivning til at afdække kvalifikationer og kompetencer

Vil du vide mere?

[contact-form to=”kontakt@personale-match.dk”][contact-field label=”Navn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mail” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Meddelse” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]

Kontakt os på 70 70 18 28

Rugvænget 22, 2630 Taastrup

© Copyright - Personale-match aps
Show Buttons
Hide Buttons