Rekrutteringsprocessen der giver dig tryghed

Rekruttering kan virke som en simpel proces, men i virkeligheden kan en simpel og hurtig rekruttering nemt føre til fejlansættelser. Vi har opbygget en stærk ekspertise indenfor vores felt, så vi behøver ikke at være eksperter indenfor dit virksomheds felt for at finde den helt rette kandidat – der matcher din virksomheds DNA, kultur og værdier.

Vi har inddelt rekrutteringsprocessen i en skabelon, så det er nemmere at visualisere, hvad vi rent faktisk kan gøre for din virksomhed. Der er mange step i en sikker og effektiv rekrutteringsproces, og det er netop her, vi er specialister.

For Personale-match er en rekrutteringsproces et parløb, hvor din virksomhed får en personlig konsulent, der følger forløbet hele vejen. Det betyder også, at din virksomhed kan få den grad af involvering, der ønskes. Ønsker din virksomhed blot professionel sparring til dele af processen, kan det også lade sig gøre. Vi tager gerne det fulde ansvar for hele ansættelsesprocessen, og med tilkøb af rekruttering, får du også en garanti på det helt rette match mellem en kandidat og din virksomhed.

Vil du vide mere om vores rekrutteringsproces, er du velkommen til at kontakte os på 70701828

Kan varmt anbefale andre virksomheder at benytte Personale Match

DFDS Seaways

Konsulenten fra Personale-match formår at leve sig helt ind i vores udfordringer og giver ikke op før opgaven er løst.

Tiger

© Copyright - Personale-match aps
Show Buttons
Hide Buttons