Outplacement – vejen til et nyt job

Nedskæringer og omstrukturering kan betyde, at en større kategori af medarbejdere mister deres job.

Med Outplacement har du muligheden for at give dine medarbejdere en ordentlig afsked og hjælpe dine medarbejdere videre i nye jobs. Som arbejdsgiver vises derved et socialt ansvar og giver et langt mere positivt forløb i en svær proces.

Personale-match yder professionel karriererådgivning til en opsagt medarbejder. Ofte kan det være af afgørende betydning for medarbejderen, at de omgående får professionel sparring, så der kommer et positivt fokus på det næste kapitel i arbejdslivet.

Hvordan er et forløb tilrettelagt

Et outplacement forløb er meget individuelt, og derfor er det vigtigt for os, at det er den samme konsulent, som følger den opsagte igennem hele forløbet. Nogle har blot brug for et enkelt møde – andre flere.
Et opstartsmøde foregår således, at en konsulent fra Personale-match mødes med den opsagte kandidat og hjælper med at afdække dennes kompetencer og jobmuligheder. For at få medarbejdere tilbage på jobmarkedet i det tempo, der passer kandidaten, hjælper vi både med ansøgning og CV, samtidig med, at vi afdækker behov for eksempelvis efteruddannelse.

Dette møde og eventuelt flere planlægges i samarbejde med kandidaten.

Fordele ved outplacement

  • Samme Personale-match konsulent igennem hele forløbet

  • Virksomheden står ved sit sociale ansvar

  • Udarbejdelse af ansøgning og CV

  • Forberedelse til samtaler

  • Professionel sparring og opmuntring gennem hele forløbet.

Der er ingen tvivl om, at når afskedigelsesprocessen håndteres rigtigt og professionelt, giver det positiv effekt i hele organisationen.

Derved skabes der en bedre stemning for både de tilbageværende medarbejdere og den opsagte, når virksomheden tager ansvaret og hjælper en opsagt medarbejder videre.
Det er naturligt for en opsagt medarbejder at få et chok, der skal bearbejdes, situationen erkendes, og man kan se positivt på fremtiden og mulighederne for et nyt job. Den realisation kan Personale-match hjælpe den opsagte i gang med, således situationen tilgås med et positivt mindset.

Outplacement er vejen til nyt job.
Står din virksomhed overfor nedskæringer, kan vi hjælpe med at komme godt igennem forløbet. Kontakt os på 70701828 eller her.

Hvorfor vælge Personale-match?

  • Kæmpe CV-database
  • Vi holder hvad vi lover
  • Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og i dine behov
  • Vi har fokus på succes for både kunde og kandidat

Kan varmt anbefale andre virksomheder at benytte Personale Match

DFDS Seaways

Konsulenten fra Personale-match formår at leve sig helt ind i vores udfordringer og giver ikke op før opgaven er løst.

Tiger
© Copyright - Personale-match aps
Show Buttons
Hide Buttons