Jobtitel

Tømrer

Jobbeskrivelse

Har du erfaring med tømrerarbejde, har du styr på dit håndværk, og søger du nye jobudfordringer, så har Personale-match ledige stillinger som tømrer.

Jobbet

I samarbejde med vores mange gode kunder tilbyder vi vikariater bla. som tømrer. Arbejdsopgaverne er varierende og omfatter eksempelvis renovering, nybyg, samt serviceopgaver.
Vikariaternes varighed er skiftende men er typisk længerevarende på fuldtid.

Personen
Faglært tømrer
Har bred erfaring med tømreropgaver
Har faglig stolthed
Du skal kunne tale og forstå dansk
Du er fleksibel og engageret i dit arbejde
Har en struktureret og systematisk tilgang til dit arbejde

Dine muligheder
Vi tilbyder løn efter gældende overenskomst, og mulighed for at arbejde ved forskellige virksomheder.

Nærmere information om stillingen fås ved henvendelse til Kirstina Pedersen, eller send en sms til 1231 med teksten ”pma KIP5007” så kontakter vi dig.

Område

Storkøbenhavn

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

15. april 2016

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

KIP5007

Kontaktperson

Kirstina Pedersen

Praktiske oplysninger

Vi gør opmærksom på at Personale-match udelukkende benytter elektronisk rekruttering, det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et vikar- og rekrutteringsbureau, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for et professionelt vikarbureau med ordnede forhold.