Jobtitel

Tilkaldevikar arbejdsmand

Jobbeskrivelse

Fleksible medarbejdere søges

Personale-match søger ufaglærte medarbejdere til forskellige vagter.

Da vi dagligt kontaktes af virksomheder, som har behov for akut assistance, hører vi meget gerne fra dig, hvis du er interesseret i at fungere som tilkaldevikar.

Disse job henvender sig primært til dig, som er interesseret i job inden for kategorierne Tømrer-elektrikker arbejdsmand

Du bedes i ansøgningsfeltet skrive kort om dig selv, hvorfor du gerne vil være vikar, samt hvilke dage du har mulighed for at arbejde – også hvis du kan arbejde alle dage.
Hvis du har sikkerhedssko eller hvis der er en bestemt type job, du ikke ønsker at arbejde med, bedes du ligeledes skrive det i ansøgningsfeltet. På den måde kan vi hurtigt danne os et indtryk af, om du er det rette match til jobbet.

Område

Storkøbenhavn

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

31. december 2017

Tiltrædelse

Løbende

Jobkode

MRJ101

Kontaktperson

Mette Razda

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.