Jobtitel

Servicemedarbejder i Greve

Jobbeskrivelse

Vor kunde er en del af en international koncern og én af landets største udbydere af serviceydelser til bygge- og anlægsbranchen, industrien og det offentlige segment. Kunden kan tilbyde landets bredeste sortiment af serviceydelser, og med et landsdækkende net af afdelinger kan de hurtigt servicere deres kunder til enhver lejlighed.

Jobprofil:

Overordnet gælder, at du har lyst og interesse til at arbejde med materieludlejning. Din dagligdag vil, i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere, blandt andet bestå af vask, klargøring og vedligeholdelse af entreprenørmateriel samt andre forefaldende opgaver, som dagen i en udlejningsvirksomhed kan byde på.

Faglige og personlige kompetencer:

  • Du har en relevant håndværksmæssig baggrund – f.eks. mekaniker med lidt snilde og gerne erfaring fra entreprenør- og/eller udlejningsbranchen
  • Du er serviceminded og har lyst til at deltage i den fortsatte vækst og udvikling af firmaet
  • Du har kørekort og truckcertifikat
  • Du behersker modtagekontrol (fejl, mangler), klargøring og mindre reparationer og funktionskontrol før udlevering på samtlige af de produkter, der findes i et Servicecenter
  • Du behersker administrative rutiner, herunder brug af IT-systemer, som er nødvendige i forbindelse med ovenstående
  • Du er kvalitetsbevidst, fleksibel, idérig og har en god alsidig teknisk forståelse
  • Du er struktureret og planlæggende med et godt overblik – også i pressede situationer

Vi tilbyder:

  • Et travlt, alsidigt og selvstændigt job med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed, hvor der er ”højt til loftet”. Vi lægger vægt på et uformelt, åbent og afslappet samarbejdsklima sammen med dygtige, engagerede og professionelle kolleger med respekt for hinanden og virksomhedens værdier ”Åben, Progressiv og Engageret”
  • Gode ansættelsesforhold med pensionsordning og helbredssikring samt løn der modsvarer dine kvalifikationer

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Område

Greve

Kategori

Jern, metal og auto

Ansøgningsfrist

13. april 2017

Tiltrædelse

Snarest muligt

Jobkode

JF2833-2

Kontaktperson

Jane Frost

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.