Jobtitel

Serviceelektriker til fastansættelse!

Jobbeskrivelse

Kan du levere god service, er du faglært elektriker, og sætter du en ære i at opbygge gode relationer?

Personale-match søger, for en af vores kunder, en serviceelektriker til opgaver i Storkøbenhavn. Det er primær erhvervskunder og boligselskaber. Opgaverne varierer meget, og din hverdag bliver ikke kedelig.

For at kunne bestride jobbet, kræves det at du som person stiller krav til kvaliteten af dit arbejde. Har du tidligere udført lignende opgaver, er det en fordel men ikke et krav. Det forventes, at du har kendskab til flere områder inden for el-faget, og at du er samarbejdsvillig, fleksibel og i besiddelse af et godt humør.

Dine faglige og personlige kvalifikationer:

  • Faglært elektriker
  • Erfaring med serviceopgaver
  • Kendskab til AIA og ABA

Dine muligheder:

For den rette ansøger vil der være mulighed for fastansættelse. Du vil få løn efter kvalifikationer og en varieret arbejdsdag med gode kollegaer.

Nærmere information om stillingen fås ved henvendelse til Susan Larsen på tlf. 42511828.

Alternativt kan du sende en sms til 1231 med teksten “pma SLU2008 og dit telefonnummer” så ringer vi dig op.

Område

Storkøbenhavn

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

24. marts 2017

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

SLU2008

Kontaktperson

Susan Larsen

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.