Jobtitel

Serviceelektriker til fastansættelse

Jobbeskrivelse

Har du erfaring med serviceopgaver, er du udadvendt og kan yde en god service til kunder – så er du muligvis den, vi søger.

For en af vores kunder, en stor elektrikervirksomhed, søger Personale-match en dygtig serviceelektriker til opgaver i Københavnsområdet og Nordsjælland. Der er tale om et Try and Hire forløb med henblik på fastansættelse. Opstart hurtigst mulig.

Jobbet
Dit arbejde bliver alle former for installationsopgaver, store som små, inden for erhverv og privat.

Om dig

  • Faglært installations elektriker
  • Erfaring med serviceopgaver
  • Du er selvkørende og motiveret
  • Du god til at omgås alle typer mennesker
  • Har kørekort B

Du får stillet firmabil til rådighed.

Nærmere information om stillingen fås ved henvendelse til Charlotte Schimmelmann på tlf. 42551828 eller send en sms til 1231 med teksten pma CHS4192-2 så kontakter vi dig.

Praktisk info
Der skal fremvises straffeattest.
Kandidater indkaldes løbende til samtale.

Område

Storkøbenhavn og Nordsjælland

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

1. maj 2017

Tiltrædelse

1. juni 2017

Jobkode

CHS4192-2

Kontaktperson

Charlotte Schimmelmann

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.