Jobtitel

Projektleder

Jobbeskrivelse

For kunde i Københavnsområdet søger Personale-match en rutineret projektleder med teknisk forståelse og overblik.

Du bliver en del af en international virksomhed, som er i vækst i Danmark. Omgangstonen er fri, og der er kort vej fra idé til handling. Du vil opleve en hverdag med dygtige og engagerede kollegaer, hvor kundeservice er i høj prioritet.

Jobbet
Vi søger en projektleder, der har nogle års erfaring, og som har arbejdet med både små og store entrepriser – gerne indenfor alarmområdet eller beslægtet dermed.

Der er tale om et meget selvstændigt job, hvor din opgave bliver at styre installations- og byggeprojekter med sikker hånd fra første kundehenvendelse til den sidste opfølgende dialog.

Du har derfor et særdeles godt overblik, selv når du er under pres. Der er til tider hektisk, og det er vigtigt, at du har evne for en konstruktiv og åben dialog og får tingene til at ske. Du har en entusiastisk evne og vilje til at lande projekter til alles tilfredshed.

Det bliver din opgave at styre og supportere underentreprenører, beregne tilbud og analyser, holde tæt og løbende dialog med projektets teknikere samt optimere forretningsgange og procedurer.

Om dig

  • Du arbejder struktureret og målrettet og har et højt energiniveau.
  • Du har flere års erfaring som projektleder og sætter en ære i at yde en god kundeservice.
  • Du kommunikerer ubesværet på alle niveauer i både skrift og tale.
  • Du er en stærk person med gennemslagskraft.
  • Du er imødekommende og vækker tillid hos dine omgivelser.
  • Du er serviceminded.

Virksomheden tilbyder
En spændende stilling med højt til loftet, og indflydelse på din hverdag. I et travlt uformelt miljø med gode arbejdsforhold, hvor der også lægges vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.
Du tilbydes løn efter kvalifikationer samt sundhedsforsikring og pensionsordning.

Praktisk info
Kandidater kaldes løbende til samtale.
Der skal fremvises straffeattest.

 

Område

Storkøbenhavn

Kategori

Projektledelse

Ansøgningsfrist

16. januar 2017

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

CHS7000-1

Kontaktperson

Charlotte Schimmelmann

Praktiske oplysninger

Vi gør opmærksom på at Personale-match udelukkende benytter elektronisk rekruttering, det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.