Jobtitel

Procesoperatør

Jobbeskrivelse

Personale-match søger for vores kunde i Køge en procesoperatør til aftenhold med teknisk overblik. Du skal sammen med dine 50 kollegaer sikre, at virksomheden forsat har kurs mod succes.

Arbejdsopgaver:

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver, at blande produkter/råvarer på både automatiske og semiautomatiske anlæg. Sørge for at kvalitetskontrollen bliver udført, være med til optimering af produktionsanlæg, fejlsøgning samt rengøring af produktionsanlæg og øvrigt udstyr. Du bliver en del af et fast team hvor indbyrdes samarbejde, fleksibilitet, selvstændighed samt forståelse for kvalitet og resultater er afgørende. Arbejdet kræver en god fysik og evnen til at håndtere en travl hverdag, så alle bolde kommer i mål.

Faglige kvalifikationer:

  • Du er uddannet procesoperatør eller har en anden praktisk erfaring fra industrielle blandeprocesser
  • Du har truckcertifikat

 Om dig forventes det:

  • At du har erfaring fra en lignende stilling
  • At du har fokus på både egne og andres sikkerhed
  • At du er mødestabil
  • At du som person er positiv og har gode samarbejdsevner
  • At du evner at stille store krav til dig selv, og at du er god til at skabe og bevare et godt overblik

Stillingen er en fuldtidsstilling i et Try and Hire forløb med opstart hurtigst muligt. Dine arbejdstider er hverdage på aftenhold mandag-torsdag kl. 14:30 23:30. Virksomheden tilbyder en god løn og ordnede arbejdsforhold.

Nærmere information om stillingen fås ved henvendelse til Charlotte Hvid på tlf. 2331 1828

Område

Køge

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

7. februar 2017

Tiltrædelse

13. februar 2017

Jobkode

CHH6784

Kontaktperson

Charlotte Hvid

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.