Jobtitel

Lagermedarbejder med truckcertifikat

Jobbeskrivelse

Er du en dygtig lagermedarbejder med truckcertifikat der har lyst til at arbejde? Til et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt søger Personale-match på vegne af en af vores kunder i Brøndby.

Jobbet
Dine arbejdsopgaver vil primært være truckkørsel med læsse/losse opgaver samt pakke og plukke opgaver.

Personen
Det forventes, at du er fortrolig med all around lageropgaver, og at du trives på et lager med humor og engagerede kollegaer. Herudover forventes det at du arbejder systematisk, struktureret og er fleksibel.

Dine faglige og personlige kvalifikationer:

  • Gerne erfaring fra trælast eller lignende
  • Du har truckcertifikat
  • Erfaren truckfører
  • Har et godt humør og er samarbejdsvillig

Dine muligheder
Du tilbydes en spændene og udfordrende stilling, og løn efter kvalifikationer. Dine arbejdstider er mandag – torsdag kl. 10:00 – 18:00 samt fredag kl. 10:30 – 18:00.

Praktiske oplysninger
Kandidater vil blive kaldt til samtale løbende. Der skal fremvises straffeattest.

Område

Brøndby

Kategori

Logistik, transport og lager

Ansøgningsfrist

18. marts 2016

Tiltrædelse

Marts

Jobkode

KAT6452

Kontaktperson

Katharina Buk

Praktiske oplysninger

Vi gør opmærksom på at Personale-match udelukkende benytter elektronisk rekruttering, det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et vikar- og rekrutteringsbureau, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for et professionelt vikarbureau med ordnede forhold.