Jobtitel

Intern sælger

Jobbeskrivelse

Personale-match søger intern sælger med opstart hurtigst muligt til vores kunde i Værløse.

Vi søger en talentfuld og konkurrenceindstillet intern sælger, der trives i et dynamisk salgsmiljø. Du skal være frisk på at tale med kunder på telefonen og samarbejde med vores eksterne salgsteam. Vi forestiller os, at du også er god til at hjælpe kunden med rådgivning, og generelt forstår at øge kundernes interesse for ”naturen tilbage i byen” og vækst.

Vores kunde samarbejder med arkitekter, ingeniører, entreprenører, bygherrer og anlægsgartnere om at skabe flere grønne områder og øget trivsel i byerne i Danmark, Norge og Sverige. Visionen er at være ledende aktør indenfor Green Streets.

Virksomheden leverer kvalitetssystemer til plantning af by træer, regnvandshåndtering og andre landskabsløsninger. Der er tale om en fast stilling på kundens kontor i Værløse.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i:

  • Salg pr. telefon til entreprenører og anlægsgartnere.
  • Opfølgning på projekttilbud helt frem til at kunden placerer en ordre på vores løsninger.
  • Tage ejerskab på alle projektmuligheder fra skitse til lukket salg med det klare mål for øje at ”vinde” flest mulige projekter.
  • Fungere som backup for vores eksterne salgskonsulenter.

Du vil få den nødvendige træning i virksomhedens produktprogram, arbejdsgange og IT systemer – dog forventes det, at du behersker MS Office og gerne har kendskab til CRM systemer.

Om dig
Du har en baggrund fra en lignende stilling i bygge/anlægsbranchen og har mindst 2 år erfaring med salg.

  • Du er en teamplayer og arbejder systematisk og struktureret – også selv om det går stærkt i en travl hverdag.
  • Du har lyst til nye udfordringer med store muligheder for anvende dine personlige og faglige kompetencer.
  • Du har teknisk flair.
  • Lyst til at arbejde i en ung, dynamisk mindre virksomhed, hvor humor, ros og anerkendelse bruges aktivt for at skabe et godt arbejdsmiljø.
  • Vigtigst er din evne til at kombinere godt købmandsskab med god kundeservice.
  • Kendskab og forståelse af svensk og norsk er en stor fordel.

Praktisk info
Løn aftales efter kvalifikationer.
Kandidater indkaldes løbende til samtale.

For registrerede vikarer
Er du allerede registreret i vores emnebank, kan du søge jobbet ved at, ringe til os på hovednummeret 70701828 og oplyse jobkode: JF7118.

Område

Værløse

Kategori

Salg og telesalg

Ansøgningsfrist

5. april 2017

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

JF7118

Kontaktperson

Jane Frost

Praktiske oplysninger

Vi gør opmærksom på at Personale-match udelukkende benytter elektronisk rekruttering, det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et vikar- og rekrutteringsbureau, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for et professionelt vikarbureau med ordnede forhold.