Jobtitel

Indkøbschef

Jobbeskrivelse

Har du bred erfaring indenfor ledelse og indkøb? Og er du en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt?

Så er det dig, vi leder efter.

Personale-match søger for Novenco Building & Industry A/S i Næstved en indkøbschef til virksomhedens indkøbs- og logistikafdeling, som i dag består af fem medarbejdere. Du vil med reference til fabrikschefen være en del af ledergruppen i fabrikken, som også består af to produktionsledere. Som en del af fabrikkens ledergruppe vil du være med til at træffe beslutninger for fabrikken, samt have indflydelse på udviklingen af strategien.

Jobbet
Afdelingen varetager både operationel og strategisk indkøb samt shipping. Du vil derfor blive ansvarlig for strategisk indkøb, herunder kontraktforhandlinger og prisaftaler med underleverandører, samt for shipping.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • At sikre solide og effektive arbejdsprocesser i afdelingen – herunder optimering
 • At sikre et godt og effektivt samarbejde på tværs af den samlede forretning, da indkøbsafdelingen har en bred kontaktflade i organisationen
 • At have fokus på lageromsætningshastighed på materialelageret for at sikre en sund kapitalbalance
 • At implementere den vedtagne strategi for egen afdeling
 • At sikre løbende forbedringer i eget område (lagerreduktion, prisreduktion og supplier performance)
 • At være ansvarlig for operationelt indkøb til både kundeprojekter og MRP-varer til produktionen
 • At have personaleansvar for ca. 5 medarbejdere, værdisætning for afdelingen og udvikling af medarbejdere og afdelingen generelt
 • At være den drivende kraft i Make or Buy-diskussioner og udfordre det eksisterende setup med henblik på at holde omkostningerne nede

Om dig
Du er serviceminded, sætter kvalitet højt, er dynamisk og kan have mange bolde i luften. I travle perioder formår du at bevare overblikket og arbejde konstruktivt og effektivt. Du er en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt, og kommunikerer naturligt og virkningsfuldt på alle niveauer både internt og eksternt.
Det er vigtigt, at du er en teamplayer og er forandringsparat. Du har erfaring med opbygning og implementering af arbejdsprocesser og kompetencer i tilsvarende funktioner og har et solidt kendskab til anvendelse af ERP systemer.

Det er ydermere vigtigt, at du formår at introducere dig selv til din nye, eksisterende personalegruppe som en sympatisk, engageret og empatisk leder, og at du fra starten af sætter dig ind i dine nye medarbejderes opgaver, kvalifikationer og udfordringer.

Personlige- og faglige kvalifikationer:

 • Du har mindst 3 års relevant ledelseserfaring
 • Du har erfaring med strategisk indkøb og lagerstyring
 • Du har dokumentation for at skabe resultater gennem dine medarbejdere
 • Du behersker engelsk både i skrift og tale på forhandlingsniveau
 • Du er resultatorienteret og brænder for ledelse
 • Du er udadvendt, imødekommende og har et godt humør

Du tilbydes
Et spændende, indholdsrigt og fagligt udfordrende job i en dynamisk og international organisation.
Der vil være gode faglige og personlige udviklingsmuligheder for den medarbejder, som tager ansvar og søger udfordringer i dagligdagen.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke og en stilling med en høj grad af frihed til selv at præge din hverdag.

 

Område

Næstved

Kategori

Ledelse

Ansøgningsfrist

3. marts 2017

Tiltrædelse

15. marts 2017

Jobkode

KAT3139

Kontaktperson

Katharina Buk

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.