Jobtitel

Grå anlæg til fastansættelse

Jobbeskrivelse

Har du erfaring med belægnings- og kloakopgaver, er du faglig dygtigt og har du lyst til at blive en del af en virksomhed med godt sammenhold?

For kunde i Storkøbenhavn søger Personale-match en medarbejder til grå anlæg med spændende og varierende opgaver i Storkøbenhavn. Stillingen er et Try and Hire forløb med henblik på fastansættelse.

Jobbet:
Dine primære opgaver bliver inden for anlægsarbejde såsom kloak, beton, brolægningsarbejde. Opgaverne kan bl.a. omfatte vejkasser, bundopbygning, anlægning af cykelstier, kloakering m.m.

Personen:
Du har erfaring som grå anlægsgartner, jord & beton arbejder, brolægger, gravfører eller som kloakarbejder. Du kan både samarbejde med kollegaerne og arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du har gerne en del års erfaring inden for dit fagområde.

Personlige & faglige kvalifikationer:

  • Du har en relevant baggrund.
  • Du har høj faglig stolthed.
  • Du er fleksibel.
  • Du er servicemindet.
  • Du har en positiv indstilling overfor kollegaer, arbejdet og samarbejdspartnere.
  • Du har kørekort B.
  • Det er en fordel at du har kørekort BE.

Dine muligheder:
Arbejdstiden er 37 timer hverdage kl. 7-15.30, fredage kl. 7-12. Der er arbejdsgiver betalte pauser.
Du tilbydes attraktiv løn og ansættelsesforhold.
Du har mulighed for at blive en del af et team af kollegaer med stærkt sammenhold, som har været i virksomheden i mange år.

Praktisk info:
Kandidater indkaldes løbende til samtale.

Nærmere info om stillingen kan fås ved at sende en sms til 1231 med teksten ”PMA HJJ4349”, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Område

Storkøbenhavn

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

23. august 2016

Tiltrædelse

29. august 2016

Jobkode

HJJ4349

Kontaktperson

Heidi Josefine Jensen

Praktiske oplysninger

Vi gør opmærksom på at Personale-match udelukkende benytter elektronisk rekruttering, det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et vikar- og rekrutteringsbureau, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for et professionelt vikarbureau med ordnede forhold.