Jobtitel

Financial Controller

Jobbeskrivelse

Financial controller til Unisport

Vi søger en Controller – med et godt boldøje og næse for målet!

Personale-match, søger for vores kunde Unisport A/S, en talstærk Financial Controller med holdånd.

Unisport A/S er Skandinaviens førende virksomhed inden for salg af fodboldudstyr på nettet. Med målet om yderligere vækst i ind- og udland, søger Unisport en medspiller, der kan træde ind i et ungt og dynamisk team.

I rollen som controller, tilbydes du et udfordrende og afvekslende job med stort ansvar. Du får en unik mulighed for at være med til at videreudvikle controllerfunktionen i Unisport.

I tæt samarbejde med ledelsen skal du bidrage til virksomhedens løbende udvikling af forretningsgange, systemer og processer, således at virksomheden også på de interne linjer besidder de kompetencer og den effektivitet, som gør virksomheden i stand til fortsat at være førende.

Dine opgaver er blandt andet

Månedsrapportering, opfølgning i forhold til opstillede KPI´er, identificering af korrektive tiltag, lønsomheds-, vare- og lageranalyser.
Opstilling af business cases i forbindelse med ekspansion, forretningsoptimering m.v. samt projekt- og ad-hoc opgaver for CFO og den øvrige organisation

Om dig

• Du er en igangsætter og har samtidig et stort fokus på at eksekvere med stramme deadlines.
• Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med detailhandel, online handel, BtB-salg eller engros.
• Du har en relevant økonomisk uddannelse suppleret med mindst 4 års relevant erhverserfaring
• Du er stærk i Excel og har formodentlig kendskab til BI-værktøjer

Vi forestiller os

At du som person er analytisk skarp, initiativrig og løsningsorienteret. Din arbejdsform er struktureret med sans for detaljen samtidig med, at du er god til at bevare overblikket. Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at aflevere dine opgaver til tiden i samme høje standard.
Du har gennemslagskraft, er en stærk kommunikator, og befinder dig godt i et dynamisk og progressivt arbejdsmiljø.
Sidst men ikke mindst har du en forretningsorienteret tankegang, som du via beslutsomhed og handlekraft formår at bruge til at skabe merværdi for virksomheden.

Kunden tilbyder

Du bliver en del af en international virksomhed i rivende udvikling. Et dynamisk og engageret team hvor viljen til forbedring er kombineret med en stolt kultur og et kreativt og professionelt miljø.
En spændende og selvstændig stilling hvor du refererer til virksomhedens CFO.

Løn forhandles alt efter baggrund og kompetencer

Vi holder samtaler løbende, da stillingen ønskes besat snarest mulig.

Ansøgningsfrist 18.02.2017

Alle spørgsmål vedrørende stillingen, skal rettes til Susan Larsen fra Personale-match, som kan kontaktes på 42511828 i tidsrummet kl. 08:00-16:00

Område

København

Kategori

Økonomi og regnskab

Ansøgningsfrist

18. februar 2017

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat snarest mulig

Jobkode

SLU1045A

Kontaktperson

Susan Larsen

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.