Headhunting af ny medarbejder er en tillidssag

Professionel headhunting. En af vore kerneværdier er tillid – ”Tillid er en forudsætning for seriøse langvarige relationer til vores kunder. Vi er åbne og ærlige omkring vores hensigter og handlinger, og så mener vi i øvrigt, at tillid er noget, vi gør os fortjent til”.

Tilpassede headhuntingløsninger

Hos Personale-match er det vigtigt, at vi er den menneskelige forskel. Derfor leverer vi ikke standardydelser, men tilpassede løsninger med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov og målsætninger. Vi overlader intet til tilfældighederne, for vi ønsker, at sikre en målrettet og målbar værdiskabelse for dig og din virksomhed.

Vi identificerer os med virksomhedens DNA og kultur, således at en mulig kandidat matcher firmaets ønsker og krav til en medarbejder, der kan sikre fremtidig vækst og udvikling. Vores mål er at finde den rette kandidat ved at bruge vores stærke kandidatdatabase samt netværk, der er opbygget af mange års erfaring, en søgning iblandt egnede kandidater samt diverse headhunting-teknikker.

Vi er ikke nødvendigvis eksperter indenfor jeres branche, men vi er eksperter indenfor vores felt. Vi kan derfor matche de bedste talenter med din virksomhed, hvilket giver os stor træfsikkerhed på at yde den rette headhunting.

Personale-match har stor erfaring i at headhunte de bedst egnede medarbejdere til danske virksomheder indenfor de fleste brancher. Om vi rekrutterer for små, mellemstore eller multinationale virksomheder, er det vores mission, at levere en personlig service, som afspejler vores kompetencer, menneskelighed og høje engagement.
Vi har hjertet med i alt hvad vi foretager os!”

Vores screening Din sikkerhed

Du præsenteres kun for kvalificerede kandidater med værdier og kvalifikationer, der matcher din virksomheds DNA.

Konsulenterne i vores bureau er et stærkt team af specialister, som har brede faglige netværk og erfaring, der tæller alle organisationsniveauer.  Personale-match værdsætter menneskelighed højt, hvilket vil gøre din oplevelse både personlig og professionel.

Vi har fokus på succes for både headhunterkunde og kandidat

Kan vi hjælpe din virksomhed med headhunting af nye medarbejdere og vil meget gerne fortælle dig mere om vores rekrutteringsvirksomhed. Kontakt os i dag og hør mere om moderne headhunting.

KONTAKT OS

70 70 18 28

© Copyright - Personale-match aps
Show Buttons
Hide Buttons