Garanti for den rette medarbejder

Garanteret professionel rekruttering med indsigt og handling

Personale-match har valgt at tage rekruttering et skridt videre, så du får yderligere garanti for den rette medarbejder. Kemi er en af de afgørende faktorer, når en virksomhed og en medarbejder skal forenes, hvorfor vi har et garantikoncept på rekrutteringer.

Vi giver dig 3 måneders garanti på korrekt udvælgelse af kandidaten i forhold til kompetencer og personprofil, når du køber rekruttering. Det betyder, at hvis en ansat kandidat mod forventning ikke lever op til de stillede krav, eller kandidaten selv forlader stillingen i garanti-perioden, finder vi en ny kandidat til dig – uden yderligere beregning.

Personale-match har et stort netværk og en kandidatdatabase på mere end 5000 relevante emner, så vi er i stand til at finde egnede kandidater relativt hurtigt. Vi har erfaring i at screene CV’er og ansøgninger samt at teste kandidater, så virksomhedens DNA og kandidatens personlighed kombineres på bedste vis. 40 års erfaring med rekruttering er din garanti for succes.

Den personlige relation og din tilfredshed vægter vi højt

Din virksomheds tryghed betyder alt for os, derfor vi tager ansvar for, at rekrutteringsprocessen bliver gennemført på den mest kompetente måde og vores ansvar stopper ikke ved fuldført rekruttering.

Vi behøver ikke at være eksperter indenfor jeres felt for at vælge den rette medarbejder til jer. Vi er eksperter indenfor vores felt – med mange års erfaring – og kan derfor altid finde den rette medarbejder til jer.

Vores ambition er at have fokus på det langsigtede samarbejde. Det giver os bedre forudsætninger for at lære at forstå jeres virksomhed, kultur, kerneværdier og ledelse. For os betyder det, at vi kan skabe det bedste slutresultat for både virksomhed, kandidat og for os som rekrutteringsbureau.

Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at rekruttere. Kontakt os allerede i dag på 70701828.

Kan varmt anbefale andre virksomheder at benytte Personale Match

DFDS Seaways

Konsulenten fra Personale-match formår at leve sig helt ind i vores udfordringer og giver ikke op før opgaven er løst.

Tiger

© Copyright - Personale-match aps
Show Buttons
Hide Buttons